AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

VI Mitja Marató de Salou

Image2 Image3

El passat diumenge 8 de Novembre Salou va viure una gran festa esportiva.
Més de 800 esportistes es van donat cita per afrontar el repte de recórrer 21,097km pels indrets més emblemàtics de Salou. Rècord d’inscrits per aquesta Mitja Marató, tot i haver estat un cap de setmana amb moltes curses de distàncies similars.
Entre els quals i com no podia ser d’una altre manera vàrem tornar a tenir representació de la nostra Associació, amb la presencia de l’Agustí Martí amb un temps real de 1:41:13 i l’Albert Aguilà amb un temps real de 1:46:36.

Va ser una cursa molt dura a causa de la forta ventada que vàrem patir tots els corredors, però en general tots dos estem contents pels resultats obtinguts.
Les fortes ràfegues de vent van obligar a retirar l’arc de sortida així com nombroses carpes.
Els corredors teníem avituallament líquid cada 5km, i vam passar pel centre de Salou, per davant de Port Aventura, i per tot el litoral de Salou, gaudint d’unes vistes espectaculars.
A l’arribada tots els participants van rebre l’obsequi d’una samarreta tècnica de màniga llarga, entre d’ altres obsequis
Ara a preparar la Mitja de Tarragona el proper diumenge dia 29 de novembre.
Salut i cames!!!

About

View all posts by

One Response

  1. Anònim says

    OSTRES, SI Q FOTIA VENT SI, JA SE US VEU EL PEL UNA MICA ESTARRUFAT, JE JE. UN BON ENTRENO D CARA A LA MITJA DE TARRAGONA DE TOTES MANERES, ENHORABONA