AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

‘notícies’

Entrenaments running

IMG-20160425-WA0007

Us informem que des de la setmana passada, i tots els dilluns a partir d’ara, s’ha creat un grup d’entrenament de running. L’activitat està dirigida per socis del club. La trobada és davant les tombes romanes a les 19 hores. Us hi esperem!

LLICÈNCIES CICLISME 2016

llicencia2016_3

Estimats/des socis/òcies, us informem que a partir d’aquesta setmana ja podem tramitar llicència de ciclisme. Si esteu interessats en estar federats, només cal que ens envieu el número de DNI, CIP de la targeta sanitària, dades personals (nom, cognoms, telèfon, data naixement i mail) i una fotografia. També ens haureu d’indicar quin tipus de llicència […]

Bicicletada

Benvolguts, us informem que el proper dia 6 de desembre celebrarem a Perafort la tradicional Bicicletada Popular. Una bona excusa per passar un matí d’esport i col.laborar amb la Marató de TV3, dedicada aquest any a la Diabetis i la obesitat.
Us hi esperem

Canvi data Caminada Nocturna

Cartell Caminada nocturna

Com ja sabeu, la caminada nocturna que estava prevista pel 30 de juliol va ser suspesa degut a la pluja. Us informem que la nova data és el 13 d’agost. Us hi esperem!

Comanda i disseny noves equipacions

equipacions 2015

La setmana passada es va realitzar la comanda de roba de ciclisme d’acord amb el que vau demanar. Aquest és el disseny definitiu de la nova roba. L’empresa ens ha comunicat que la tindrem aquí durant la segona setmana d’abril. Ja us informarem.