AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

Cursa l’Argilaga > 3 d’abril

El passat diumenge dia 3 d’abril, es va dur a terme la 1ª edició del Trail D.O. Mountain, que es celebrava a l’Argilaga. Es tractava de dues curses en una, donat que hi havia un circuit de 7 km i un altre de 12 km i 250 metres de desnivell positiu, a més també paral•lelament es duia a terme una caminada popular.

El circuit era sorprenentment bonic, ja que les tres quartes parts d’aquest eren senders, els quals serpentejaven per uns boscos frondosos i humits fent un seguit de puja i baixes, tot passant pel punt més alt de la cursa, que era el poble de Renau.

La cursa en sí va estar ben organitzada, amb bons avituallaments i ben senyalitzada, que culminaren amb una bona festa d’arribada amb llonganissa a la brasa i tot tipus d’embotits.
Tot i que hi havia un punt no massa ben senyalitzat i això va provocar que els 28 primers corredors s’equivoquessin en el recorregut i acabessin fent 1,5 kilòmetres de més tot tornant a meta, cosa que només va afectar al Jordi Cayetano perquè la resta de participants de l’Associació varem entrar per darrera dels 28 primers.

Com no podia ser d’altre manera, varem tenir participació de la nostra Associació Esportiva, representada pel Jordi Cayetano, l’Agustí Martí, l’Albert Aguilà, el Sergi Vernet, el Lluís Espuña i el Daniel Esparza, com a runners i com a caminants vàrem tenir a la Cecilia Gorgojo i la Raquel Rodríguez, les quals ens varen comentar que durant diferents trams els van realitzar corrent i no caminant. Per altra banda també cal destacar la participació de dos vilatans de Perafort, l’Andrés Sánchez i la Míriam Escofet, com a corredors.

Cal destacar, que l’Agustí va ser premiat en la seva categoria de “vellets” je je je!!

About

View all posts by