AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

Cròniques del cap de setmana

CRÒNICA
El passat diumenge dia 14 de novembre es va dur a terme la 1ª MARATÓ DE LA COSTA DAURADA, el circuït que transcorria per les poblacions de Salou, Vila-seca i Cambrils, constava de dues voltes a un circuit de 21 km pel que fa a la Marató.
El circuit estava bé, però el fet de donar dues voltes sempre es fa més pesat del normal, per l’experiència meva i pels comentaris que anàvem fent durant la cursa, el més dur va ser del km 38 a l’arribada, dur psicològicament parlant, perquè les cames a partir del 30 ja començaven a fer bastant de mal, al menys en el meu cas.
Be com no podia ser d’altra manera l’Associació va tenir 3 representants, un a la cursa de 10km i dos a la MARATÓ.
Pel que fa a mi i a l’Agustí, estem molt contents donat que esperàvem acabar-la amb un temps aproximat de 4 hores i mitja i com podeu comprovar amb els temps reals vàrem baixar de 4 hores.
No he pogut parlar amb el Jordi, però pel resultat suposo que també deu d’estar molt content.