AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

Crònica Terra Remences

Primer de tot saludar a tots els membres del Perafortbike, sòc Lourdes Cayetano, una cicloturista que des de aquest any forma part d’aquesta associació esportiva i viu a Perafort. Participo en marxes cicloturistes de llarga distància i ho faig purament per amor a l’esport, disfruto practicant ciclisme i actualment és el meu hobby vital. Per sort vaig guanyant alguna que altra marxa a nivell femení i l’altre dia 9 de maig vaig participar a la Terra de Remences, una de les marxes en les quals més disfruto, juntament amb la Quebrantahuesos.
Aquest any vam sortir amb un minim de probabilitats de pluja, però un cop a meta semblava que s’anava a aguantar sense ploure, així que ni vaig agafar xubasquero ni anava de llarg, ni res..i al quilòmetre 30 aproximadament baixant el primer port (Capsacosta)les gotes van començar a caure. Ens vam estar mullant durant uns 60 quilòmetres i personalment vaig passar molt fred (sòc molt fredolica).
Al segon port les cames semblaven un suro de lo fredes que estaven, però no hi havia altre remei que pujar i per fi abans d’arribar a Bracons, un port durissim i molt bonic, el sol va aparèixer i ens vam eixugar. De moment les sensacions que tenia eren molt bones i anava situada en primer lloc però encara quedava l’últim port, no molt pendent però si bastant llarg i pesat. Vam començar l’ascens i les sensacions seguien sent bones, tot i notar que les cames ja portaven uns quants metres de desnivell, però vaig aconseguir aguantar amb un grupet que portava un bon ritmet i arribar a meta en primera posició. Hem va fer bastanta il•lusió perqué és una de les marxes cicloturistes més importants.
L’endemà vaig rebre la trucada de Xavi Prim per donar-me l’enhorabona i animar-me a escriure alguna coseta per la web, així que espero que us hagi agradat i animar-vos a practicar esport (sobretot a les noies)!!

About

View all posts by