AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

AIXÒ ÉS UN NO PARAR!!

Setmana rera setmana tenim representació d´algun dels nostres en tota mena d´esdeveniments esportius per la provincia. Així doncs aquest passat dissabte es celebrava la segona edició de la cursa de muntanya de Castellvell i allí hi varem tenir a l´Agustí Martí.

La cursa era d´uns 10 quilòmetres aproximadament de distància i uns 400 mt. de desnivell acumulat.El guanyador va ser l´Antonio Ortega de l´Atletisme Tarragona amb un temps de 59 minuts mentre l´Agustí entrava en la seixanta -setena posició amb un temps de 59 minuts.

Per altra banda l´endemà diumenge es celebrava com cada any la Triatló Popular Ciutat de Tarragona. Aquí també hi online casino varem tenir representació amb el company Albert Aguilà.Com ell mateix ens comentava en acabar,va fer una cursa de menys a més remontant moltes posicions en el tram amb btt. El guanyador va ser l´Albert Camps amb un temps de 1 hora 3 minuts que entraba a la meta junt amb el nostre amic Gerard Anton. L´Albert Aguilà completaba la prova amb 1 hora 27 minuts entrant al mig de la classificació absoluta.

DSC_0024

castellvell 2009 101

castellvell 2009 204

About

View all posts by