AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

BAIXADA D’ANDORRA

Alguns components de Perafortbike vam realizar la ruta Andorra-Perafort el passat dissabte dia 23 de juny. La majoria de nosaltres va marxar el divendres a la tarda cap Andorra amb cotxe, excepte en Víctor, que ja va marxar amb bicicleta. Un cop col.locades les bicicletes a la furgoneta, l’Agustí, l’Àngel, en Martí, i jo mateix, en Sergi, vam marxar amb la companyia de qui tornaria amb el cotxe, en Josep Maria Aguilà, un crack.
Vam arribar al vespre a Andorra, i després de fer les pertinents compres… vam recollir en Víctor i vam fer un sopar extraordinari a Cal Pauet. Què us puc dir de la taula d’embotits, el pà amb tomàquet, l’arròs a l’estil caçador, els peus de porc, el conill amb bolets, les postres, etc. Un tiberi per agafar forces per l’endemà. Ens vam llevar ben d’hora… i a les 6.45 ja arrencàvem des del camping.

La primera parada, per esmorzar, va ser a Ponts. Portàvem un bon ritme, i el calor encara no apretava. Seguidament vam seguir fins a Tàrrega, on ens esperaba el cotxe de suport per avituallar-nos. I així vam anar fent fins parar a dinar a Montblanc, i seguidament arribar a Perafort a les 17 hores.
Dos dies genials, amb una gran companyia. Agrair moltíssim l’ajuda del Josep Maria i en Víctor en la tornada, que amb els seus avituallaments el camí es va fer més fácil.

Res més, a seguir pedalant…

About

View all posts by