AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

Crònica Marató de Barcelona

La relació de l’A.E. Perafortbike amb els grans events segueix fent-se més intensa; ahir, 25 de març de 2012, 3 integrants de l’Associació, l’Albert, en David i en Sergi, van prendre part en la Marató de Barcelona. Les sensacions fins arribar a la gran cita no eren gaire bones, doncs les lesions havien dinamitat el procés d’entrenament en els tres casos. Passats els 42,195 quilòmetres, però, tot va canviar; el que pensàvem que podia ser un pas enrere, es va convertir en tot el contrari. Els tres vam acabar amb millors sensacions que les presents abans de començar la Marató.
Tot i la duresa pròpia d’una marató, i la d’un recorregut amb pujades llargues i progressives, vam acabar molt contents i per sota del temps que teníem previstos. El temps ens va acompanyar, amb una temperatura molt agradable i un sol que, a vegades, tenia massa força. Vam recórrer els carrers principals de la ciutat, passant per llocs tan emblemàtics com el Camp Nou, la Casa Batlló, la Pedrera, Sagrada Família, etc…
Així doncs, una marató més a les espatlles dels atletes de l’Associació…i això no acabarà aquí. Tenim un nou repte pel proper mes d’octubre, la Marató de Frankfurt… Anirem informant!!

Enhorabona als 3 campions, i endavant!

About

View all posts by