AE Perafort Bike

… amb la natura i l'esport …

Sant Lary 2013

SANTLARY0038

Un any més, i ja en són tres, alguns membres de l’A.E. Perafortbike va manar fins al Pirineu francés per tal de completar tres dies plens de quilòmetres i metres d’altitud amb les nostres bicicletes. En aquesta ocasió, 5 valents: Albert Aguilà, Agustí Martí, Joan-Martí Pla, Joan Ventura i Sergi Vernet; acompanyats de David Siendones, que es va encarregar de la logística, acompanyant-nos amb un vehicle de suport. A l’arribar divendres tarda, vam agafar les bicicletes i vam anar a pujar fins el Lac d’Aubert, a més de 2200 metres d’altitud. Una pujada continuada de més de 23 quilòmetres des de Sant Lary. A dalt ens esperava neu i molt fred. Les vistes, però, impressionants.
Dissabte tenia un objectiu: Tourmalet. Vam agafar les bicicletes i a l’estació de La Payolle vam iniciar la fita. Un port molt llarg, molt dur, però que a diferencia del primer any, vam poder disfrutar de les seves vistes. Un dia molt calorós, però amb neu a les cotes més altes. Després de dinar un cop finalitzada la baixada, vam decidir que també atacaríem l’Aspin tot tornant cap a Sant Lary. Amb una mica de pluja, vam arribar dalt de tot. Al baixar, una forta tempesta, amb pedra inclosa, i xino-xano cap a Saint Lary. En total 85 quilòmetres.

Diumenge va tocar pujar un port que quan el vèiem des de l’hotel, rèiem! La duresa es fa palesa des de lluny, però un cop allà, encara és pitjor! 10 quilòmetres de pujada, amb rampes continuades de l’11 i el 12%. Tot el patiment va quedar recompensat un cop dalt de tot, a uns 1700 metres.
Un cap de setmana molt divertit, ple d’aventures i amb un equip d’amics que va anar a disfrutar de la bicicleta. L’any que ve hi tornem!

About

View all posts by